Fabulous Mama: Deirdre helpt met doorleefde wijsheid

Toen ik niets vermoedend mijn mail opende...

… voelde ik mij enorm vereerd om de uitnodiging voor een interview van het maandblad Fabulous Mama te ontvangen! Het was voor de rubriek  ‘Real life’.

Alles is ergens goed voor

Dat alles ergens goed voor is, kan ik beamen. De vragen waarmee ik heb rondgelopen, de innerlijke onrust, relationele problemen, depressie en nog veel meer… waren  ervaringen die tot inzichten en lessen hebben geleid. Het moederschap, echter, is de stuwende kracht geweest om tot een waar bewust liefdevol mens te groeien. Tot een mens die met deze doorleefde wijsheid ook anderen kan helpen.

klik op foto om pagina te lezen

Volgens mij wil ik een andere richting op!

Herken je dat, hoe het Leven je meeneemt in haar stroom en dat je dan ergens in ene tot stilstand komt met de vraag: Hey! Ga ik wel de goede kant op?!!

Klik op foto om pagina te lezen

Ik wilde moeder worden!

Je ervaringen maken wie je bent, of anders gezegd… Door je ervaringen krijg je de kans om heel specifiek in een onderwerp te ‘promoveren’ – mits je blijft zoeken naar antwoorden en je (af en aan) verbonden blijft met de navigatie van je hart! Die van mij maakte het heel duidelijk: Ik wilde moeder worden!

Klik op foto om pagina te lezen

Wat je ervaringen ook zijn, stuk voor stuk zijn het allemaal ingangen tot het vinden van integriteit vanuit je HART

Bewust ZIJN, door de boodschappen van onze emoties te verstaan, door nieuwsgierigheid boven koppigheid te laten gelden, door de precisie van synchroniciteit te (h)erkennen, door moed te hebben andere wegen in te slaan en door LIEFDE te willen laten leiden boven alles… is hoe je antwoorden vindt op al je vragen en oplossingen vindt voor al je pijn. De antwoorden zitten écht in jezelf en de juiste vragen helpen je ernaar toe .

Dank je wel, Fabulous Mama, voor mijn interview in het oktober 2020 nummer!!!

Nummer oktober 2020

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!