Heldin in de spotlights: Interview met Deirdre Bouwman door Peter de Kuster

Interview van Deirdre Bouwman door Peter de Kuster

Peter de Kuster heeft een inspirerend boek geschreven: De Reis van de Heldin. Het gaat over hoe je met je passie je geld kunt verdienen. Hij geeft dit boek een speciale ’touch’ door elke maand 10 vrouwen uit te nodigen die al met hun passie hun geld verdienen. Elk siert een hoofdstuk met een samenvatting over wie ze zijn. Daarnaast plaatst Peter elke maand 1 Heldin in de spotlights. Dit is een uitgebreid interview met intieme vragen waar openhartig antwoord op wordt gegeven. 

Ik voelde mij vereerd deze ruimte te krijgen. Ook vond ik het heel spannend. Antwoord geven op zijn vragen was eenvoudig, maar dit zwart op wit teruglezen om het vervolgens met een breed publiek te delen, was confronterend. Het feit dat ik een missie heb en daarmee zo veel mogelijk vrouwen wil bereiken, maakte dat ik met de billen bloot durfde.

Lees HIER het interview!

Interview_reisvandeheldin_deirdre_bouwman_door_PeterdeKuster
Lees hier in het kort over Deirdre Bouwman
Reisvandeheldin
Klik op het beeld om het hele boek: Reis van de Heldin te lezen, ik sta in hoofdstuk 3, op pagina 16-19

4 gedachten over “Heldin in de spotlights: Interview met Deirdre Bouwman door Peter de Kuster”

 1. Wat een ongelooflijk stoer en dapper mens ben jij Deirdre. Mij is het nog niet gelukt om echt te leven, ik zit nog altijd vast in overleven. Wel kom ik veel mooie dingen tegen op mijn zoektocht naar hulp om te leven, zoals jouw verhaal, doorspekt van kracht!

  Dankjewel daarvoor xx

  Beantwoorden
  • Wat een lief berichtje! Mijn pad is een lange geweest, terwijl ik nu tot inzichten ben gekomen die je wereld 180 graden ten positieve kunnen omdraaien in hele korte tijd. Dit is me mijn pad drie-dubbel-dwars waard geweest. Als ik jouw reactie lees dan heb ik maar 1 wens: neem contact met mij op! Je zult voelen dat het klopt, het vergt alleen wel moed om een nieuw leven in te stappen waarin je identiteit los komt van je verleden, en wordt ingevuld door wie je echt bent – en altijd al bent geweest 😉 En dat lieve Anoniem, is het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven. Begrijpen en voelen hoe situaties zijn ontstaan en ze daardoor kunnen ontstijgen. Warme groet X

   Beantwoorden
 2. Een heldin als jij ben ik al zeker niet, als ik moed genoeg heb ga ik je bellen of mailen.
  Een draai van 180 graden…..ik wens ook….
  Fijne dag en bedankt voor je reactie vanuit het hart. Liefs A. M.

  Beantwoorden
  • Lieve A, ik lees deze laatste reactie van je net pas!Als je m’n laatste blog-post leest ligt daar een unieke kans voor je! Ik mag een aantal deelname plekken weggeven… iets voor jou?! Warme groet, Deirdre

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!