Wat zijn uw verwachtingen voor 2015?

De economie lijkt weer uit het dal te kruipen. Bedrijven investeren voorzichtig en de werkloosheid neemt langzaam af. Ook de lezers en adverteerders van Hét Ondernemersbelang geven in toenemende mate aan voorzichtig positief te zijn over de economische vooruitzichten voor het MKB in ons land. Deelt u die mening en ziet u nieuwe kansen in 2015 of liggen er nog gevaren op de loer die de economische ontwikkelingen in 2015 kunnen beïnvloeden?

De mening van ons panel. 

Deirdre Bouwman: “Wat je als individu kunt doen is positief actief blijven. Mijn verwachtingen voor 2015 zijn goed. Immers, alles waar je focus op richt groeit. Een uit een dal kruipende economie, werkloosheid die langzaam afneemt, een huizenmarkt die weer aantrekt, allemaal positieve signalen. De kracht van de natuur werkt met golfbewegingen, niets is statisch. Wij mensen zijn daar onderdeel van. De mooiste ideeën worden uit pijn geboren en schaarste maakt creatief. Wat je als individu kunt doen is positief actief blijven. Zo ontdek je de stroom die bij je past en trek je deze ook aan. De beweging is dan voorwaarts. Ieder mens heeft een unieke bijdrage waarmee hij/zij succesvol kan zijn. Mooier dan W. Ward kan ik het niet zeggen: “The pessimist complains about the wind; The optimist expects it to change; The realist adjusts the sails”.”

HÉT ONDERNEMERSBELANG // EDITIE 01 • 2015

 

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!