Coaching met een klik die klopt!

Vergoede 1:1 trajecten

Met grote vreugde mag ik een nieuwe dienst aanbieden: Employability Coach vanuit Active Health Group (partij van het UWV voor re-integratie trajecten). Waarom ben ik hier zo blij mee? Omdat ik nu mijn skills als Register loopbaanprofessional kan combineren met mijn ervaringsdeskundigheid in vergoede 1:1 trajecten!

Gezondheidsklachten door langdurig geweld

Er bestaat een grote, en vaak onbegrepen, groep van mannen en vrouwen, die de dupe zijn geworden van huiselijk geweld. Dit kan zijn gebeurt als kind en/of als volwassene. Structureel en langdurig geweld leidt veelvuldig tot gezondheidsklachten, zowel fysiek als psychisch. Voor deze groep personen die in de WIA of in de (deels) WAO zijn beland, heb ik een benadering die werkt!

Met mijn holistische jobcoaching skills en ervaringsdeskundigheid, op dit thema, ben ik al 10 jaar lang getuige van de mooie groeiprocessen en doorbraken in levens van mensen die vastzaten in zichzelf, in relaties en met werk. De afgelopen 6 jaar heb ik verschillende groepsprojecten, vanuit diverse Gemeenten, ontwikkelt om mensen te trainen (zie Stichting www.HARTvrouwen.nl).

Wat maakt dat een 'klik klopt'?

Als je een coach zoekt die:

  • Beschikt over medemenselijkheid,
  • Vertrouwen heeft en schenkt,
  • (H)erkenning & begrip geeft, en jou écht hoort,
  • Expertise in huis heeft om patronen en overtuigingen te overschrijven,
  • Jou terug begeleid naar regie over je denken, doen en laten,
  • Voelsprieten heeft om te doorzien waar jouw werkelijke zingeving ligt en daar passend (vrijwilligers) werk bij matcht…

Dan vind je bij mij de “klik die klopt”.

Als Employability Coach, mag ik één op één begeleiding verzorgen aan WIA en/of (deels) WAO gerechtigden. “It takes one, to know one”! Voor meer informatie en aanmelden lees HIER verder. 

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!