‘Flip The Script’ van jouw loopbaan! GRATIS workshops

Aankomende 13 – 17 september is: “De Week van de Loopbaan”

'Flip The Script' van jouw loopbaan! GRATIS WORKSHOPS!

Zoek je inspiratie?  Vind je het spannend, en/of ben je de beren zat op je pad die jouw beweging belemmeren?

Vind je ook dat je het verdient om een leuke job te hebben waar je voldoening uit haalt en er bovendien relaxt van kunt leven?

 

GRATIS live interactieve workshops

Tijdens de week van de loopbaan geef ik, Deirdre Bouwman, gratis verschillende interactieve ‘workshops’ met een holistische insteek.

Wist je dat regie over een passende job écht in jouw handen ligt? Met voorbeelden omtrent mindset, tips & tricks deel ik praktijkvoorbeelden van vastgelopen cliënten die binnen 1-6 maanden met vreugde en voldoening een nieuwe job voor zichzelf hebben gecreëerd!

Kopgroep Bibliotheken, Den Helder

Meld je aan bij de live interactieve workshop in bibliotheek School 7 te Den Helder op dinsdag 14 september van 10 -12 uur – de workshop is gratis, aanmelden via winkelwagen Bibliotheek (klik op afbeelding onder) In zaal 7 geeft ik, na ontvangst met koffie en thee, een korte prikkelende & inspirerende presentatie over loopbaanvraagstukken om aansluitend ruimte te bieden voor gesprek/vragen om ervaringen & tips te delen.

Kracht on Tour - RPAnhn, Alkmaar

Meld je gratis aan bij de live interactieve workshop op het kantoor van RPAnhn (Kracht on Tour) te Alkmaar aanmelden. Op maandag 13 september van 10 -12 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. 

Wil je gratis (online) 1:1 advies?

Wil je gratis (online) 1:1 advies/kennismaking schrijf je dan snel in! Maandagmiddag 13/9, Dinsdagmiddag 14/9, Woensdagochtend 15/9, of Vrijdag hele dag 17/9 door je aan te melden, want Vol = vol

Het soort vragen waar je aan kunt denken zijn:

  • Gesprektips m.b.t. salaris onderhandeling,
  • Gesprektips m.b.t. conflictoplossing,
  • Waar word je echt blij van?
  • Hoe weet je waar je goed in bent?
  • CV-dokter,
  • Sollicitatiebrief optimaliseren,
  • Langdurig werkloos wat nu?
  • Andere vragen.

Lekker in je vel!

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan en je weet niet welke richting? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom het zinnig is advies te vragen bij je loop- baanontwikkeling. Het geeft energie als je weet waar je focus ligt. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. En soms zit je zelf wat minder lekker in je vel en heeft dat z’n weerslag in je werk. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft en je lekker in je vel zit.

Leven Lang Ontwikkelen

“Gedurende het hele leven (pro)actief ontplooien van kwaliteiten op basis van eigen interesses en waarden voor een duurzame bijdrage aan de samenleving, eigen gezondheid en geluk”. Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je nadenken over je toekomst. Pak je eigen regie. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren.

Wens je naast inspiratie ook verdere 1:1 begeleiding van mij?

Via UWV:
Als coach bij Active Health Group mag ik vanaf oktober “Werkfit” en “Naar Werk” trajecten vanuit het UWV verzorgen. Deze week is dan ook een mooie kans om met mij kennis te maken om je te bemoedigen & bekrachtigen om te re-integreren op de arbeidsmarkt. Deze trajecten worden geheel vergoed vanuit het UWV. Voor meer informatie bel/mail!
 
Middels subsidie Ministerie SZW:
De kans is ook groot dat er vanuit het Ministerie SZW weer een ronde van gesubsidieerde Ontwikkeladvies trajecten worden aangeboden. Ik heb er inmiddels het afgelopen jaar zo’n 50 doorlopen met veel blij resultaat en succes! Dit is een kort traject van 4 sessies. Zie https://deirdrebouwman.nl/blogs/loopbaanontwikkeling/gratis-ontwikkeltraject/ . Wil jij dit ook, laat dan je gegevens achter op …… dan zorg ik alvast voor je aanmelding en de subsidieaanvraag, zodra deze beschikbaar gesteld worden. Voor meer informatie bel/mail!
 
Via jouw werkgever: 
Heb je een CAO of een baas met goed werkgeverschap?
Jouw persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid is van groot belang voor meeste werkgevers. Jaarlijks worden daar budgetten voor gereserveerd, de POP’s (Persoonlijk Ontwikkel Plan). In overleg met je baas kun je een verzoek indienen om dit budget te besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Voor meer informatie bel/mail!
  
Uit eigen portemonnee:
Belastingaftrek voor particulieren (30 – 50%)
Loopbaancoaching kan als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Dit geldt voor de coachingsessies (inclusief btw) voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Je kunt 30 tot 50 procent terugkrijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. Let er dan wel op dat loopbaancoaching in verband moet staan met inkomensverwerving en of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Mijn tarieven vind je hier 

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!