Laatste kans: maak samen met een holistisch loopbaancoach een actieplan voor jou en je toekomst – GRATIS

Van twijfelen naar doorpakken!

Wanneer je voor Corona al twijfelde aan je positie in werk dan zal de afgelopen 1,5 jaar daar nog verder aan hebben bijgedragen. En wat doe je met die twijfels?

Is het nu jouw tijd om pas op de plaats te maken en samen met een ervaren loopbaancoach te onderzoeken waar je staat en hoe je komt waar je wezen wilt? Ben je jouw werk ontgroeit? Liggen er mogelijkheden waar je aan voorbijgaat? Kriebelt het om het roer om te gooien, echter zijn er zo veel richtingen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Of, blijf je jezelf tegenkomen en wil je patronen doorbreken en overstijgen?

Gratis? Ja, doei

Een traject met een holistische loopbaancoach loont! Wat houdt je nog tegen? De kosten? Maar wat als je zo’n traject GRATIS krijgt?

Vaak wordt bij “gratis” gedacht aan een addertje onder het gras. In dit geval is het ECHT 100% GRATIS. De Nederland Leert Door-trajecten zijn gefinancierd door de overheid. Met vier gesprekken, een gestructureerd werkboek, en een actieplan heb ik al voor tientallen mensen het verschil gemaakt. Lees onder hun referenties. Dit gun jij jezelf toch ook?

En het kan nog nét. Doordat mensen zich hebben opgegeven en om uiteenlopende redenen uiteindelijk het traject ongebruikt lieten, zijn er plekken over. Deze laatste plekken mag ik opnieuw beschikbaar stellen. Het zijn er 4, en om binnen de duur te blijven moeten we in juni van start gaan.

Wat krijg je?

  • Een doortastende intake
  • Een gestructureerd werkboek
  • 4 intensieve coachgesprekken
  • Arbeidsmarktscan
  • Actieplan

Angelique, kinderopvang, over haar Ontwikkeladvies traject:

Ik heb van Deirdre loopbaan coaching mogen ontvangen. We zijn een aantal sessies intensief met mij aan de gang gegaan. Haar wijze woorden, ideeën en het werkboek hebben mij meer gegeven dan ik vooraf had durven hopen. Het was spannend in het begin om mijzelf zo kwetsbaar op te stellen …Maar Deirdre heeft mij heel snel op mijn gemak gesteld met haar fijne uitstraling. Ik voelde altijd dat ze mij wilde laten nadenken en uiteindelijk laten groeien en soms moest ze ook even (liefdevol) duidelijk zijn, op momenten dat dit nodig was. Ik heb heel veel van haar mogen leren, met name inzicht in werk maar Deirdre gaat nog veel verder dan dat, alles heeft met elkaar te maken … De inzichten die ze mij gaf neem ik nu mee, in heel mijn leven, in werk maar ook privé! Ook haar werkboek houd ik nog dagelijks bij en geven mij houvast om alles wat ik heb geleerd nog steeds in de praktijk te brengen. Ik voel mij nu zelfverzekerder en straal dit ook uit! Laat mijn ideeën nu meer aan de wereld zien en mijn energie stroomt. Ik heb zin om met mijn nieuwe vleugels verder de wereld over te vliegen.

Odette, afstudeerstudent, over haar Ontwikkeladvies traject:

Deirdre heeft mij als loopbaancoach erg geholpen en ik sta een stuk bewuster in het leven.

Jolein, Secretaresse, over haar Ontwikkeladvies traject:

Deirdre is mijn reddende engel! Begin dit jaar had ik mezelf klem gezet en wist zelf niet zo goed hoe ik eruit kon komen. Deirdre heeft mij door middel van hele fijne gesprekken en opdrachten geleerd dat er altijd mogelijkheden zijn en dat je dicht bij jezelf moet blijven. Ik ben heel dankbaar voor alle nieuwe kansen die er nu liggen.

Maryse, coupeuse, over haar Ontwikkeladvies traject:

Ik had mij geen betere coach kunnen wensen! Dankzij haar enthousiasme, openheid, passie en expertise heb ik geleerd hoe ik meer plezier haal uit mijn dagelijkse leven. Door middel van advies en opdrachten weet ik nu hoe ik mijn leven een positieve wending kan geven, hoe ik kan groeien en werken aan mijn korte- en lange termijn doelen. Ik heb zoveel meer uit de coaching gehaald dan ik had verwacht toen ik het traject startte en daar wil ik haar heel erg voor bedanken!

Naomie, Post Production Editor, over haar Ontwikkeladvies traject:

Deirdre is echt een hele fijne coach! Door haar methodes en fijne gesprekken zit ik veel lekkerder in mijn vel, ik luister meer naar mijn intuïtie en blijf dicht bij mezelf. Ik ben heel dankbaar dat Deirdre op mijn pad is gekomen en ik raad het iedereen aan!

Delano, Organizational Psychology, over zijn Ontwikkeladvies traject:

In een realiteit waar vanalles mogelijk is, maar “hetgeen” vinden wat je echt wil doen lastig is… wie kan daarbij helpen? In mijn geval is dat Deirdre geweest! Via NL Leert Door heb ik gebruik kunnen maken van de expertise die Deirdre in huis heeft. Op een Holistische wijze hebben wij samen gekeken naar de balans tussen Prive, Werk en Mijzelf en daar de knelpunten of de “Impasse” weten aan te stippen. Met volhardendheid, toewijding en betrokkenheid heeft Deirdre zich voor mij in weten te zetten, daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ben jij benieuwd of Deirdre jou verder kan helpen? Niet twijfelen, maar doen!

Judith, beeldend theatermaker, over haar Ontwikkeladvies traject:

Deirdre bood in 4 coaching-sessies een scherpe analyse van waar ik sta als mens. Daarnaast bood ze concreet werkbare tools. Het biedt je de juiste focus die je nodig hebt om te groeien. Door de holistische benadering onderzoek je alle aspecten die wezenlijke verandering brengt . Ik raad Deirdre van harte aan. Betrokken, duidelijk en een eerlijke coach.

Saske, IT consultant, over haar Ontwikkeladvies traject:

Eind 2020 heb ik een loopbaantraject gedaan bij Deirdre en dat is mij erg goed bevallen. Deirdre is een heel fijne gesprekspartner die goede adviezen geeft vanuit haar kennis, ervaring en intuïtie. De oefeningen die ze opgeeft, geven op een speelse manier inzicht in waar je staat en waar je heen wil.  Wat voor mij echter bijna nog belangrijker was dan het loopbaanadvies, was het effect dat een paar van de oefeningen had op mijn dagelijkse leven, buiten mijn onderzoekstocht naar werk om. Deze oefeningen doe ik nog steeds elke dag en ze hebben mij een basis van rust en vertrouwen gegeven. Dat is voor mij van onschatbare waarde en daar ben ik Deirdre heel dankbaar voor.

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!