Register Loopbaanprofessional

Register Loopbaanprofessional! Wat klinkt dat mooi!

Register Loopbaanprofessional! Wat klinkt dat mooi! En hoe fijn om deze titel te mogen dragen! Zo kunnen hulpzoekenden vertrouwen op professionaliteit, gevoeligheid, wijsheid, ervaring en actuele kennis van de arbeidsmarkt en de processen van het speelveld aldaar. Alle NOLOC erkende Loopbaancoaches voldoen vanaf deze week aan deze hoge kwalitatieve norm. Daarop worden we getoetst, elke 4 jaar.

 

Wat is nu de grap?

Weet je wat ik nu zo grappig vind…? Wanneer je het Leven bekijkt vanuit een holistisch perspectief, kunnen er zoveel zaken, ook op de arbeidsmarkt, veranderen, echter 1 essentie blijft altijd ‘leading’: Hoe sta je met je hart in wat je doet! Hartsintegriteit noem ik het ook.
 

We hebben allemaal een X-factor!

We kunnen ongelooflijk veel technieken en manieren bedenken om te groeien en ons te ontwikkelen, echter wanneer we de route van het HART volgen, komen we terecht in een organisch proces, waarbij synchroniciteit, de serendipiteit en toevalligheden ons leiden naar de plek waar we wezen moeten. Of dat nu is met een vers perspectief in een bestaande job, een halvering van uren met daarnaast het opstarten van een idee wat je stiekem al jaren interessant vindt, of dat je van baan verandert of volledig als zelfstandig/adviseur aan de slag gaat, is om het even. Dat is waar de X-factor over gaat!

Het hart klopt altijd!

Ons HART spreekt! En wat het HART zegt klopt altijd. Want, “the most confused we ever get, is when we try to convince our head of something our heart knows is a lie”. En hoe weten we nu of we wel leven vanuit onze hartsintegriteit? Simpel, dan ben je blij! Elk gevoel van irritatie, neerslachtigheid of anderszins negatief/destructief duidt op denken/doen/laten tegen onze hartsintegriteit in. Echt! 

Kun je een rups leren vliegen?

En weet je wat het mooie hiervan is…? Door je te verdiepen in wat de integriteit van je hart jou te vertellen heeft, leg je ook meteen de regie bij jezelf. Want dat is de enige plek van waaruit je blijvende groeisprongen maakt, sterker nog van waaruit je transformeert. Net als een rups naar een vlinder! Door: Deirdre Bouwman – Register Loopbaanprofessional.
 

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!