Als Rijksmedewerker toe aan een UPGRADE in je loopbaan/leven en Mindset?

Ben jij Rijksmedewerker en toe aan een UPGRADE in je loopbaan/leven en Mindset?

Pak deze unieke kans!

Het loopbaanadvies helpt je als rijksmedewerker om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de Rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten, je huidige leven en, zogewenst met een upgrade van je Mindset in lijn met je HART.

Geef je kracht door

Fantastische regeling:

Iedere rijksmedewerker kan subsidie van maximaal 1.500 euro (exclusief btw) aanvragen door gebruik te maken van de Regeling Loopbaanadvies van het A+O fonds Rijk. De subsidie kan zonder tussenkomst van de leidinggevende aangevraagd worden bij het A+O fonds Rijk. De regeling loopt af op 30 juni 2022.

Het is alleen mogelijk subsidie te krijgen voor een loopbaanadvies van een loopbaandeskundige die is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional.

In het kort hoe het werkt...

Als de rijksmedewerker de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk is geweest en niet eerder gebruik heft gemaakt van de regeling dan komt deze in aanmerking.

  • Je gaat naar de website www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl
  • Controleer of je in aanmerking komt voor de subsidie. Beantwoord een aantal vragen en binnen een paar minuten weet je of je aan de voorwaarden voldoet. Na afloop ontvang je uitleg over de verdere aanvraag.
  • Je vraagt een loopbaanscan aan via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk. Je meldt je voor deze regeling aan via het digitaal dossier van Loopbaanadvies.
  • Je kiest zelf een Register Loopbaanprofessional die een offerte voor je kan maken.
  • Je vraagt voor maximaal € 1.500 exclusief btw (€ 1815 inclusief btw) een subsidie aan.
  • Je declareert de vergoeding bij het A+O fonds Rijk.
  • Wanneer je het gedeclareerde bedrag uitgekeerd hebt gekregen, betaal je het traject bij de Register loopbaanprofessional en kun je van start gaan.
  • Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Love the life you live & Create the life you Love

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!