SPE-Amsterdam (Servicepunt Emancipatie) – Verslag netwerk bijeenkomst huiselijk geweld

Mooie ontwikkeling: Groeiende samenwerking tussen gevestigde instellingen en vrijwilligers van Stichtingen! De SPE-Amsterdam heeft afgelopen 21 april een netwerkbijeenkomst Huiselijk Geweld georganiseerd. Aanwezigen waren o.a. de Gemeente Amsterdam, Veilig Thuis, De Blijf Groep, Atria, MOVISIE, Stadsdeel Noord en West, preventiemedewerkers uit de wijk en een groot aantal Stichtingen die mooi werk doen in relatie tot dit thema zoals: Blue, Kezban, PRAAT, SEZO, Stichting Between the Lines, Stichting Camellia, Stichting Samen Sterk Vrouwen West, Stichting MALAK, Casa Migrante, Slachtofferhulp Nederland, African Women Perspective, Door de Storm, Vrouw en Vaart, Stichting Home Empowerment, Mavencio, Moedernetwerk Amsterdam, Stichting Sta Sterk. Er is nog een lange weg te gaan maar na de ochtend kon er geconcludeerd worden dat de samenwerking tussen de stichtingen, met hun krachtige vrijwilligers, en gevestigde instellingen steeds meer vorm krijgt. We hebben elkaar allemaal nodig, hetzij in een voor-, tussen- of na-traject. Krachten bundelen levert het meest effectieve resultaat en zorgt voor de nodige kruisbestuiving.

Ik mocht als spreker mijn visie op het doorbreken en overstijgen van huiselijk geweld geven, vanuit mijn persoonlijke ervaringsperspectief en het werk wat ik doe als coach/begeleider en als ambassadeur van Stichting Zijweg.

Hieronder het verslag, en hier de directe link https://www.spe-amsterdam.nl/verslag-netwerkbijeenkomst-huiselijk-geweld/ 

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!