Zie jezelf voor wat je waard bent!

Zie jezelf voor wat je waard bent

Hey, jij daar!!!

Hey jij daar!
Ik heb al mijn oude foto’s bekeken, en ja, je raadt het al, je ziet er absoluut fantastisch uit. Maar eerlijk gezegd, als ik dit tegen je mag zeggen, ben je op de foto, nooit zo mooi als in het echt. Verreweg van…

De subtiele trilling...

Lekker jezelf

De subtiele trilling van je lip, de sprankeling in je ogen en het verborgen vraagteken, soms, als je glimlacht. Het vertrouwen achter je gelach, de bezorgdheid achter je tranen en de onvoorspelbaarheid van je humor. De geruststelling van je blik, het vertrouwelijke in je aanwezigheid en de “bagage in je rugzak”. Ik zou niets veranderen. Maar dat raadde jij ook al, toch?

Het is toch raar dat sommigen dat allemaal verwachten te zien als ze naar een foto van zichzelf kijken, of gewoon roerloos in een spiegel staren?

Als je ns gewoon kon zien wat ik zie… !!!
THE UNIVERSE (vrij vertaald, oorspronkelijke tekst Mike Dooley)

Kan jij ook een handje gebruiken om (weer) te zien wat je waard bent om regie te herpakken en stappen te zetten in je loopbaan (ontwikkeling)? Schrijf je dan nog snel in aankomende donderdag (via ZOOM van 16-17uur). GRATIS in de Week van de Loopbaan, kennismaken met mij en de andere coaches van het Loopbaancollectief Noord Holland. Stuur mij een berichtje en je krijgt van mij de link! #weekvdloopbaan #ziejezelfvoorwatjewaardbent

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!