RAAD in ruil voor FEEDBACK

Gezocht 5 vrouwen: RAAD in ruil voor FEEDBACK!

Ik zoek 5, mij nog onbekende, vrouwen die mij hun feedback willen geven in ruil voor raad

DEE WEET RAAD is onlangs gelanceerd! Online raad voor kleine of grote vragen over liefde, leven, en/of werk. Vanuit het gemak van je eigen woonkamer, je hart op papier zetten. Met een druk op de mailknop ontvang je binnen 24-48 uur raad. Liefdevol, eerlijk en professioneel lees ik je woorden en uiteraard ook tussen de regels door. Met een holistische visie voel en lees ik wat je onderbewuste daarin bloot geeft. De raad die je vervolgens van mij ontvangt helpt je verder thuiskomen in je kracht. De inspiratie die je nodig had om je eigen antwoorden en oplossingen verder te ontdekken zal verschijnen.

holistische online hulplijn

RAAD in ruil voor FEEDBACK

Sec online werken vraagt om een specifieke aanpak. Ik heb hiervoor een speciaal formulier ontworpen. Ik wil het formulier testen voor een eerlijk en onpartijdig beeld. Hier heb ik 5, mij onbekende, vrouwen voor nodig!

Gratis RAAD

Zit je momenteel met een persoonlijke vraag en spreekt mijn werkwijze je aan? Dan is dit mijn aanbod: Jij krijgt mijn raad cadeau en ik ontvang van jou feedback over het formulier en mijn nieuwe site!

zit je met een persoonlijke vraag

The pessimist complains about the wind, The optimist expects it t change, The realist adjusts the sails.

Ben je een vrouw en wil je een out-of-the-box, vernieuwend en bevrijdend perspectief op een vraag waar je mee zit? En mooier nog, helemaal GRATIS? Het enige wat ik van je terugvraag is je bereidheid om mij feedback te geven op het formulier, waarop je jouw vraag uiteen gaat zetten, en mijn nieuwe website! Druk dan snel op onderstaande knop en laat je naam en nummer achter waarop ik je kan bereiken om één van deze 5 vrouwen te zijn.

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!