Simpel creëeren – Mijn Kerstcadeau aan jou!

Een simpel proces voor doelbewust creëeren

Onderstaande oefening  is een proces dat jou zal ondersteunen in het doelbewust creëeren van je voornemens en verlangens.

Neem drie vellen papier en schrijf bovenaan elke pagina een ding dat je wilt creëeren, hebben, bereiken, zijn of doen.

Pak het eerste vel en schrijf onder het onderwerp, in 2 stappen:

Stap 1:
“Dit zijn de redenen waarom ik dit wil “– schrijf vervolgens de redenen die in je opborrelen op, blijf ontspannen en. Wanneer er niets meer opkomt, ben je voor nu compleet.

Draai het papier om en schrijf bovenaan de pagina:

Stap 2:
“Dit zijn de redenen waardoor ik geloof, wat ik wil, ik dat ook krijg”
 – schrijf vervolgens op dezelfde losse ontspannen manier die redenen op.

Herhaal deze stappen met de andere 2 vellen. Stap 1 zorgt ervoor dat je gevoel, onderliggend het verlangen dat je hebt, zich positief laadt. Wanneer we iets missen en daardoor een wens hebben, ligt op de wens een bepaalde druk – een negatieve energie – wat tot gevolg heeft dat onze wens tegenstrijdige signalen uitzendt. Pas wanneer een wens wordt gedragen door een onderliggend positief gevoel brengt ons scheppingsproces het resultaat waar we naar op zoek zijn.

Stap 2 intensiveert jouw geloof dat je het zult krijgen. Iets willen zonder geloof dat je het zult krijgen levert over het algemeen weinig op. Geloven in wat je wilt is een essentieel onderdeel om het te bewerkstelligen/het naar je toe te halen.

Nu je beschreven hebt waarom je wilt wat je wilt en waarom je het zult krijgen heb je een verwachting ‘ingesteld’.  Door elke dag een paar minuten volle aandacht (inclusief het bijbehorende gevoel wat het oproept) te schenken aan de inhoud van je vel papier ben je jouw brein bewust aan het programmeren.  Je brein is een dienaar die opzoek gaat naar associaties en toevalligheden om naar voren te brengen waar je om vraagt.

[uit: Afstemmen op de Bron – Wayne Dyer en Esther Hicks]

2 gedachten over “Simpel creëeren – Mijn Kerstcadeau aan jou!”

  1. Dank je Deirdre, voor je cadeau! ik ben nu tweehonderd zoveel mails aan het wegwerken, maar in het nieuwe jaar lijkt me dit een mooie start. Wat wil ik! mijn levensthema.

    Beantwoorden
    • Graag gedaan!Wat wil jij?! Een belangrijke vraag om antwoord op te hebben waarmee je vervulling kunt toe kennen en om levensgeluk structureel te ervaren 😉 Ik help je er graag een handje bij! Liefs, Deirdre

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!