Verzilveren van levenslessen – hoe je dat doet!

Elke ervaring, vanuit het juiste perspectief bezien, draagt bij aan jouw welzijn en groei!

Als ik ergens trots ben, dan is dat het verzilveren van levenslessen!

Ik kom van ver, en toch ook weer niet. Mijn jeugd was wat die was. Daarna door gebrek aan bewustzijn en mijn geluk van anderen te laten afhangen & ‘de redder’ uit te hangen, heb ik flink wat uitdagingen doorlopen. Maar heldere momenten heb ik altijd al gehad. Daarom was het ook zo lastig om te herkennen dat ik de afstemming op de wijsheid die ik al bezat misliep. Begin vandaag nog  met het verzilveren van je levenslessen want elke ervaring, vanuit het juiste perspectief bezien, draagt bij aan jouw welzijn en groei!

Als ik 20 jaar geleden wist wat ik nu weet! Waar het om gaat is jezelf afstemmen op de juiste frequentie van het radiokanaal van je eigen wijsheid. En dat is simpel, alleen wellicht een beetje onwennig. Je doorbreekt er oude patronen mee en dan heb je KASSA: n.l. het verzilveren van levenslessen! De tijd om de vruchten van je levenslessen te verzilveren is aangebroken! Kwartjes vallen en letterlijke kilo’s smelten door de inzichten die dit met zich meebrengt. Lichaam en geest zijn één en daar pluk ik dagelijks de vruchten van! Naast ‘happy me-myself-and-I-tijd’, mijn gezin en praktijk, zet ik mezelf in om deze wereld een stukje beter te maken. Weet jij ergens ook wel dat je het ‘in je’ hebt maar vind je het soms verwarrend hoe je afstemt op dat juiste kanaal? Lees dan verder!

Verzilveren van levenslessen en blaken van zelfvertrouwen. Hoe doe je dat?

Door je ervaringen, bagage en levenslessen vanuit een specifiek perspectief te bekijken.

  1. Alles, maar dan ook werkelijk alles op deze planeet heeft twee kanten.
  2. Waar je aandacht op richt groeit.
  3. Elke pijn en onvrede creëert een verlangen

Voor bovenstaande hoef je niets te doen, dat gaat allemaal van zelf. De crux zit ‘m in de volgende stappen:

  1. Bouw een (mentale) brug tussen je realiteit en je verlangen (een manier om dit te doen is om wat je zat bent, bijv. “Ik haat dat overheersende gedrag van X” naar het tegengestelde te vertalen, bijv. “Ik geniet van de ruimte die ik bij X ervaar” en dan (terugkijkend in de tijd) tot max. 12 situaties voor de geest halend, zoek naar het gevoel wat je had toen je bij iemand was waarbij je ‘die ruimte’ hebt ervaren en hoe je toen zelf reageerde/in je vel zat. Schrijf dit allemaal op een stuk papier.
  2. Teken daarnaast een cirkel met daarin de opsomming van wie je bent als je in kracht staat en lekker in je vel zit, bijv.: Ik zie het glas half vol/Ik voel me vitaal/Ik hoor de vogeltjes fluiten/Ik zit in mijn hart/Ik reageer met geduld en liefde/Ik gun mezelf plezier-tijd-ruimte-vertrier-verwennerij/Ik kan alles aan/Alles komt precies op het juiste moment op mijn pad – maak dus een persoonlijke lijst.
  3. Besef dat ‘b’ is wie je bent als je met de stroom mee beweegt.
  4. Besef dat je negatieve emoties een helder signaal zijn die je vertellen dat je huidige afstemming (door de specifieke gedachten die je op dat moment denkt) van een andere/tegengestelde frequentie zijn dan radiokanaal beschrijving ‘b’.
  5. Keer dan terug naar de automatische a-b-c om daarna weer bewust aan de slag te gaan met deze a-b-c-d-e

Dit is een simpel proces wat haaks staat op hoe oude patronen en menselijke rancune/pijn ons doen bewegen en handelen.

Verzilver ook de waarde van jouw levenslessen en blaak van zelfvertrouwen! In slechts in 1 sessie leggen we het fundament waarmee je dit simpele proces je eigen maakt, (en je er de rest van je leven de vruchten van plukt!) JA IK WIL!

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!