GRATIS ONTWIKKELTRAJECTEN!!!

gratis ontwikkeltraject

GRATIS ONTWIKKELTRAJECTEN!!

Boek NU een gratis ontwikkeltraject
Staat je baan op de tocht, of kriebelt het al langer om het roer om te gooien? Dan is nu HET moment om een gratis ontwikkeltraject te boeken. Het Ministerie van SZ&W geeft namelijk subsidie voor 20.000 GRATIS ontwikkeltrajecten t.w.v. €700,-! De papierrompslomp voor de aanvraag van de subsidie is aan mij. Het traject bestaat uit 4 gesprekken, los van de vrijblijvende intake waarin we afstemmen dat we goede een match zijn.

gratis ontwikkeltraject

Wil je antwoorden op:
Waar je staat?  Wat er bij je wringt? Wat er in jou wil groeien? Hoe je het aan moet pakken? Voor elke deur die sluit, gaat een nieuwe open. Alles heeft een reden. Deze reden doorgronden brengt jou ten diepste bij jezelf. Daardoor krijg je de kans te ontdekken wat je écht wilt en wat NU bij je past. Deel twee vloeit daar vanzelfsprekend uit voort: jouw perfecte job! Hetzij in loondienst of als zelfstandige.  Een officieel erkende arbeidsmarktscan zit bij dit GRATIS ontwikketraject inbegrepen.

Waarom voor mij kiezen
Wat mij onderscheid van de gemiddelde loopbaancoach is het holistische perspectief waarmee ik werk. Ben je bekend met de Wet van Aantrekking? Je kunt je bij mij verheugen, op alles wat je nodig hebt, om inzicht & regie te krijgen over jezelf en datgene wat je aantrekt. Doordat ik beroepserkenning geniet van de NOLOC mag ik jou namens het Ministerie van SZ & W dit aanbod doen.

Je kunt mij live bezoeken op Huisduinen (Kop van Noord Holland – Den Helder) of we regelen de sessies via beeldbellen.

Is dit aanbod interessant voor iemand binnen jouw netwerk, stuur ‘m dan gerust door! Zo helpen we elkaar door deze periode heen, op naar (nog) betere tijden! Of like via Facebook !

Plaats een reactie

Ontvang mijn gratis Ebook

Met praktische tips

Deirdre Bouwman, auteur

Wil je iemand in een destructieve relatie helpen?

Heb je een vriendin die terugkerend in een destructieve relatie verzeilt raakt? Download dan deze brochure en stuur hem haar toe!