Testimonial​

Wat de deelneemsters tijdens de training hebben ervaren, in hun eigen woorden

Ik merk dat ik mij steeds iets beter ga voelen. De 17 seconden oefening vind ik heerlijk om te doen.
Vandaag was een dag waarbij ik voelde dat ik steeds meer mijn humor terug krijg. Vrolijke humor vanuit het positieve. Ik hoor mezelf lachen en voel mij oprecht en uitbundig blij. Soms onverwacht, vanuit het niets. Dat geeft mij kracht en energie. 
 
Er waren momenten in de afgelopen week, dat ik mij net als vroeger, voel bruisen van vertrouwen. Dat heb ik jaren niet meer gevoeld, die rust en enthousiasme. 
 
Vandaag besefte ik wat wij allemaal voor elkaar hebben gekregen. Drie jaar geleden stonden wij bijna op straat. Nu lachen we en maken we pret in ons huisje, de kinderen voelen zich veilig. Ik kreeg vandaag zin om voor de spiegel te dansen, dat is heel lang geleden. Morgen ga ik het combineren met het trainen. Ik herken steeds meer mijzelf, degene die ik al jaren niet meer was en misschien ook nooit ben geweest. Het ontroert mij omdat ik voel dat ik leef op een positieve, onbezorgde manier. De omstandigheden zijn er nog maar het doet geen ondraaglijk pijn meer. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen. Ik voel heel veel rust en liefde.   
 
Vandaag bedacht ik mij dat ik heel vaak heb geroepen en gesmeekt om hulp omdat ik zo wanhopig was en mij zo eenzaam voelde. Ik heb gesmeekt om iemand die mij oprecht zou willen helpen omdat ik geen geld had voor hulp en geen familie voor steun. Mijn lichaam en geest leken mij in de steek te laten en ik werd banger. Deze training kwam toen op mijn pad, jij gaf een plek aan mij. Je gaf mij jouw tijd, aandacht, wijsheid, geduld, oprecht advies en veel meer. Mijn wens is uitgekomen. Ik heb nog nooit zo een mooi cadeau gekregen. Daar ben ik je voor altijd dankbaar voor, ik was echt ten einde raad. Terwijl ik dit schrijf huil ik van geluk omdat ik dacht ik mij nooit meer zo goed zou kunnen voelen. Dank je wel lieve Deirdre. Liefs Sirikit
 
Vandaag sta ik veel stil bij wat deze training ons heeft gebracht. Dat is zo enorm veel. 
Ik ben in staat om bewust de regie over mijn emoties te bewaren. Het fijne gevoel is voor mij daarvan het resultaat, het is heel fijn om daar naar toe te blijven werken..
 
De dagen worden steeds mooier en voelen intens fijn. Wat een verschil met twee maanden geleden. Ik heb zoveel meer oprechte aandacht voor mijn kinderen dat ik de leukste en gekste vragen en gesprekken met hen heb.  
 
Alles was anders. De realiteit voelt anders. Het positief creëren is intens en fijn. Uiteindelijk ben ik zelfs tot de stap gekomen om echt actief stappen te ondernemen. Het voelt echt magisch maar niet onwerkelijk.
 
Ik ben zo dankbaar voor de inzichten van deze training.
Ik ben meer gericht op fijne, positieve en trotse momentjes.
Ik ben meer gaan stil staan bij wat “vanzelfsprekend” is, zoals moderne gemakken maar ook dingen zoals gezondheid en vrijheid.
Ik heb meer genoten van kleine momenten of gebeurtenissen. Zoals een vlinder zien vliegen.
 
De afgelopen weken heb ik steeds meer ruimte gegeven aan mijn innerlijke. Wat deed dat mij goed en wat voelde dat heerlijk aan! Ik kon zonder twijfel achter moeilijke beslissingen staan.
En ik kan enorm liefdevol en oprecht zijn naar mezelf en anderen.
Als kind was ik beter in contact met mijn geweten, wat juist en integer is en volgde ik deze stem bijna altijd.
 
Ik kreeg ruzie met mijn vriend. We waren allebei in staat om de situatie eerder te de-escaleren. Juist rondom de ruzie kon hij erg liefdevol zijn en begin ik me steeds veiliger te voelen om ook enorm liefdevol te zijn. Ik voel de angst voor afwijzing en verdriet eigenlijk niet. Wat ik eerder wel had. Hierdoor voel ik me zekerder en doe ik minder aan self-sabotage om diep van binnen bevestiging te krijgen.
 
Ik ben in gedachten veel met de cursus bezig.
Ik ben me daardoor meer bewust van dat kwetsbare in mezelf.
Het idee dat het juist mijn krachtbron is, geeft me een heel fijn gevoel!
Ik voel me fijn. Met meer liefde voor mezelf.
Ik ben meer bij mijn gevoel.
Ik blijf vaker trouw aan mijn voornemens.
 
Ik droom weer
En ik betrap me veel sneller erop als ik negatieve gedachtes over mezelf heb. Dan kan ik het meestal meteen los laten en keren
 
Ik maak bewuster keuzes voor wat ik zelf graag wil of belangrijk vind en minder omdat ik denk dat het moet
Ik geniet meer van dingen, kleine en grote dingen en meer bewust.
Ik ben minder uit balans en rustiger
Ik heb een heel drukke tijd met veel onrust, maar ik voel me toch rustig.
Minder snel in paniek of helemaal niet. Nog maar heel soms ????
 
Ik was met vlagen heel ontspannen en open, waardoor ook anderen heel duidelijk open en liefdevol op mij reageerden.
 
Ik heb veel minder mot met mijn vriend. Hij merkt het ook op en ik vind dat vooral hij  zelf minder snel de drama in schiet.
 
Een inspirerende training. Alles is bekend en tegelijk ook niet.
Eigenlijk is het er allemaal maar het moet nog indalen
 
Ja er was veel anders. Ik heb mijn eerste stap gezet op school -> uitgesproken naar collega.
Ik heb een heel goed gesprek gehad met mijn moeder.
En een lastig moment met X waarbij we wel in conflict raakte heb ik goed kunnen bekijken wat mijn aandeel hierin was waardoor het boze gevoel snel veranderde
Wat ben ik blij dat ik deze cursus volg. De manier waarop je situaties bekijk is erg belangrijk hoe je je voelt. Ik wil me goed voelen.
 
Ik ben toch meer bewust geworden  en daardoor ben ik dankbaar. Al de leuke contacten en de kleine momenten die ik heb vallen steeds meer op. Ik verwen me mezelf op allerlei manieren: wandelen, gezond koken (nieuwe recepten). Mijn kinderen geven me complimenten dat zij mijn nieuwe recepten echt lekker vinden
 
Genoten en veel geleerd van de cursus
 
Ik geniet van de rustmomentjes die ik mezelf geef; vier de momenten dat ik de regie pak, kies vaker voor versterkende gedachten.
 
Deirdre  is een fantastische empowerment coach / trainer die de materie door haar persoon naar buiten brengt, heeft groot respect voor ieders proces en erg bemoedigend om de eigen issues aan te pakken.
 
Het is een intensief traject die voor ons allen zeer de moeite waard is om te volgen.

Bel mij voor een kennismakingsgesprek